Skip to content

Uppehåll i bloggen

Salam!

Som ni säkert har märkt var det länge sedan den här bloggen uppdaterades. Det betyder inte att den håller på att upphöra, men jag har inte haft den tid jag skulle vilja ha till att skriva välinformerade artiklar. Jag räknar dock med att det kan komma lite nytt i slutet av året eller början på nästa år. Kommentera gärna här med vad du skulle vilja läsa mer om så försöker jag se om det är något jag kan läsa på mer om.

Kommentarer på andra, äldre artiklar svarar jag på i mån av tid. Observera dock att de flesta av artiklarna är flera år gamla och att produkter får nya recept då och då. För att vara säker på att maten du äter är halal rekommenderas därför att alltid läsa ingrediensförteckningen på paketetet.

Tack för ditt besök!

/Yasmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *