Skip to content

Happy new year!

2019 var ett väldigt dåligt bloggår för mig. Inga nya inlägg lades upp, och svar på era kommentarer och mail var satta på (ibland väldigt) lång vänt. Trots detta har bloggen fått runt 40 000 besök under året, och det tycker jag är fantastiskt! Tänk att så många människor är intresserad av halal mat!

Trots att jag har dåligt samvete för bristen på underhåll så måste jag ändå säga att så kan det vara ibland. Förra året var väldigt fullspäckad med personliga projekt och inte heller min “vanliga” blogg uppdaterades så ofta som jag hade velat. För er som inte följer den vill jag dock säga att min familj flyttade till USA i slutet på förra året då jag fått en forskartjänst på Stanford universitet i USA. Hur det går här kan ni läsa om på bloggen.

Medan jag är här så tänkte jag fortsätta skriva om halal-ämnen. Det blir desto mer aktuellt för mig när jag är i ett nytt land och mycket är nytt. Alla innehållsförteckningar på alla paket måste läsas och nya inlägg skrivas för att hålla reda på vilka märken som innehåller vad. Dessa inlägg kommer dock skrivas på engelska.

För er som är i Sverige då? Jag har funderat länge på att starta upp ett forum där ni som läser själva kan lägga upp information, särskilt om ni har tagit kontakt med tillverkare, men när jag har diskuterat detta med familj och vänner oroar sig många för korrektheten i forumen (förutom risken för eventuella bråk och hatkommentarer). I bloggen krävs explicit godkännande innan en kommentar syns på bloggen. Det kräver mer arbete, men det gör också att hemsidan är fri från hatiskt innehåll. Vad tycker ni som går in på bloggen? Vill ni ha ett eget forum där ni kan dela med er av den nyaste informationen? Är det någon som vill anmäla sig som frivillig moderator på ett sådant forum? I så fall, kontakta mig per e-post eller i kommentarsfältet nedan!

Tags:

3 thoughts on “Happy new year!”

 1. Den här sidan har varit en viktig informationskälla för mig i min religiösa utveckling, glad att se den aktiv igen.

  Må Allah belöna dig.

  1. Salam!

   Tack så mycket! Vad roligt att den har varit till glädje för dig!

   Hoppas att du fortsätter utvecklas på ett positivt sätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *